Netko

.Simbol spletne odličnosti

Iskalnik Iskalnik
Prijavi projekt

Tekmovanje

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (GZS) kot lastnik nagrade Netko in Register.si, Tehnološki park 18, Ljubljana, skrbnik slovenske nacionalne domene .si in organizator nagrade Netko 2020 (v nadaljevanju organizator), s to nagrado komunicirata slovensko spletno identiteto, podpirata domače spletne projekte, podjetja in osebnosti ter hkrati spodbujata uporabo nacionalne domene .si.

Menite, da je vaš projekt zanimiv, da ste z inovativnimi rešitvami in učinkovito komunikacijo dosegli svojo ciljno skupino? Imate v rokah ustvarjalen projekt, ki je znal izrabiti vse priložnosti, ki mu jih ponuja digitalno okolje? Ponujate inovativne rešitve ali visoko tehnološko uporabo digitalnih orodij? Ali vaša ideja predstavlja dodano vrednost na slovenskem spletišču in jo želite predstaviti kot primer dobre prakse?

Podelitev nagrad Netko 2022

Kraftart 8133

Kdo bo težji za 4 kg?

Podelitev Netko nagrad 2022 bo potekala preko spleta, na povezavi:

https://video.arnes.si/watch/live/8ybsfkzf33rw

v četrtek, 31. 3. 2022 ob 18:00!

Ne zamudite


Netko finalisti 2022, bodo znani 18. marca 2022 ob 16:00!

Da ne bomo epidemiji pripisovali samo negativne učinke je dokaz letošnja Netko berba. Zabeležili smo rekordno število prijav! Za digitalce, ki ustvarjate pod domeno .si je bilo tudi preteklo leto polno izzivov in uspehov. Toliko vsebin, kot se je v teh »novih časih« preneslo na splet, se jih ni že dolgo. Najboljše med najboljšimi bo nagradil Netko, tokrat v 8 kategorijah in treh posebnih, kjer nagrade podeli Netko žirija!

Velik HVALA vsem prijaviteljem, ki so si drznili svoje projekte prepustiti našim žirantom. Na Registru.si smo zelo ponosni, saj smo s prijavninami, zbranimi na tekmovanju Netko, finančno podprli projekt Spletanja, ki ga organizira Zavod Tri (https://www.zavod-tri.org/vkljucujoce-skupnosti/spletanja/)

Vabljeni k ogledu projektov, ki so se to leto uvrstili v finale!

Vas zanima, kdo bo zmagovalec? Tudi Netko 2022 bo digitalen, potekal bo na Registrovem Arnes video portalu https://video.arnes.si/watch/live/8ybsfkzf33rw v četrtek, 31. 3. 2021 ob 18:00. Se vidimo na spletu!

Prijave projektov samo še do petka, 11. 2. 2022, do polnoči!

Netko 2022 - podpornik družbeno odgovornega projekta Spletanje

Vse prijavnine, zbrane na tekmovanju Netko 2022, bo Register.si namenil za izvedbo delavnic Spletanja, ki jih izvaja Zavod Tri.

https://www.zavod-tri.org/vkljucujoce-skupnosti/spletanja/

Delavnice so namenjene opolnomočenju žensk priseljenk. Žene in dekleta se bodo naučile slovenščine in spoznale spletna orodja, s katerimi bodo lažje našla zaposlitev in se tako vključile v skupnost.

Na delavnicah bodo razvijale svoj potencial in krepile samozavest, kar bo pozitivno vplivalo na njihovo vključevanje v družbo.

Pohitite, zgodnja prijava se splača!

Earlybird Page

Netko 2022 omogoča vsem, ki se odločijo za prijavo projekta pred 4. 2. 2022, znižano prijavnino. Znižana prijavnina za projekt v eno kategorijo znaša 80 EUR + DDV za pravne osebe in 40 EUR + DDV za fizične osebe.

Kategorije Netko 2022

Prijave Netko 2022 so odprte

Razpis Netko 2022

Več o metodologiji ocenjevanja, pogojih in pravilih prijave projektov preberite tukaj:

Nagrade

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih rešitev na različnih tematskih področjih ter izpostavitev najboljših praks pod vrhnjo domeno .si.

Prijavitelj na tekmovanje lahko prijavi spletno stran na domeni .si, ki je bila izdelana ali prenovljena med 1. januarjem 2021 in 1. januarjem 2022.Pogoji plačila in cenik

Prijavitelj mora ob prijavi projekta poravnati prijavnino.

Za vsako prijavo posameznega projekta v eno kategorijo je treba izpolniti ločeno spletno prijavnico in poravnati ločeno prijavnino. Za prijavo posameznega projekta v več kategorij (ampak največ tri) pa izpolnete eno prijavnico in izberete do tri ustrezne kategorije.

Prijava posameznega projekta v eno kategorijo znaša 120 EUR + DDV za pravne osebe in 60 EUR + DDV za fizične osebe.

Pri prijavi istega projekta v drugo ali tretjo kategorijo, se za dodatne kategorije obračuna 50% nižja prijavnina.

Netko 2022 omogoča vsem, ki se odločijo za prijavo projekta pred 4. 2. 2022, znižano prijavnino. Znižana prijavnina za projekt v eno kategorijo znaša 80 EUR + DDV za pravne osebe in 40 EUR + DDV za fizične osebe.Pri prijavi istega projekta v drugo ali tretjo kategorijo, se za dodatne kategorije obračuna 50% nižja prijavnina.

Za prijavljene projekte v kategoriji »Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih institucij«, kadar je prijavitelj v razvidu izobraževalnih oz. znanstvenih organizacij pri MIZŠ ter »Naj spletna stran za družbeno odgovornost« je prijava brezplačna. 

Odjava projektov je možna do 30 dni pred razglasom finalistov (najkasneje do 18. 2. 2022), vendar prijavitelj ni upravičen do vračila vplačane prijavnine.

Prijava je veljavna zgolj ob plačilu prijavnine, do roka, določenega na računu, oziroma do zaključka prijav, to je 11. februarja 2022 do polnoči. V nasprotnem primeru si organizator pridržuje pravico, da prijavljeno delo umakne s tekmovanja.

Kategorije

Kategorija

Produkt ali storitev

Kategorija

Turizem, dogodki in prosti čas

Kategorija

Družbena odgovornost

Kategorija

Javne ali nevladne organizacije

Kategorija

Izobraževalna in znanstvena organizacija

Kategorija

Otroci in mladina

Kategorija

Podjetje

Kategorija

Spletna trgovina

Časovni
okvir

2 0

20. dec 2021

Objava razpisnih pogojev Netko

7

7. jan 2022

ob 00:00

Odprtje prijav

1 1

11. feb 2022

ob 00:00

Zadnji datum prijave

1 8

18. mar 2022

ob 16:00

Razglasitev finalistov

3 1

31. mar 2022

Podelitev nagrad Netko 2021

Nazaj Nazaj
Naprej Naprej
Netko

© 2022
Gospodarska zbornica Slovenije

Izdelava Futura DDB

Na vrh strani Na vrh