Netko

.Simbol spletne odličnosti

Iskalnik Iskalnik
Prijavi projekt

O netku

.Simbol spletne odličnosti

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si.

Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«. Na spletu je zrastel bogat ekosistem spletnih projektov, ki si zaslužijo širšo prepoznavnost. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, razvoj, ustvarjalnost in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo uporabo nacionalne domene .SI.

Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti ter inovativnosti spletnih rešitev. Splet je veliko več kot le okno v svet in nujno zlo. Je ogledalo, ki odseva obraze posameznikov in podjetij, ki stojijo za stenami vstopnih strani.

Netko tako ponuja edinstveno priložnost, da združimo pod isto streho najboljše domače projekte. Da povežemo ustvarjalne ljudi. Da se zahvalimo vsem, ki zaupajo domeni .SI.

Netko

© 2023
Gospodarska zbornica Slovenije

Izdelava Futura DDB

Na vrh strani Na vrh