Netko

.Simbol spletne odličnosti

Iskalnik Iskalnik
Prijavi projekt

MGL

Kategorija: Turizem, dogodki in prosti čas

Oglaševalska agencija: Innovatif

Digitalna agencija: Innovatif

Naročnik: Mestno gledališče ljubljansko

Mestno gledališče ljubljansko, poznano kot MGL, v središče mesta že od leta 1949 privablja ljubitelje dramske umetnosti. V skladu s spremembami in razvojem gledališča v zadnjih letih, se je pojavila tudi potreba po novem spletnem mestu. To je namreč prvi stik potencialnega gledalca z gledališčem, saj je na njem dostopen spored aktualnih predstav in napovednik prihajajočih novosti.
Podoba spletnega mesta želi biti markantna, samosvoja in v koraku s časom. Minimalistična barvna paleta deluje elegantno, premišljeni poudarki v magentni barvi, ki izhajajo iz barve logotipa naročnika, dopuščajo fotografijam, da nemoteno pripovedujejo svojo zgodbo.
Tehnološko naprednejše in za uporabnika prijaznejše spletno mesto je zasnovano tako, da se njegova vsebina prilagaja različnim velikostim ekranov. Poleg tega je spletno mesto prilagojeno tudi potrebam slepih in slabovidnih obiskovalcev.
Pri zasnovi in razvoju spletnega mesta smo imeli v mislih tudi urednike, za katere je vnos in urejanje vsebin poenostavljeno z uredniškimi moduli. Novost pa je tudi API vmesnik, ki omogoča, da se dogodki MGL sinhronizirajo in prikazujejo na spletnem mestu ljubljana.si ter so na ta način še bolj izpostavljeni. 

Netko

© 2022
Gospodarska zbornica Slovenije

Izdelava Futura DDB

Na vrh strani Na vrh