Netko

.Simbol spletne odličnosti

Iskalnik Iskalnik
Prijavi projekt

Letališče Ljubljana

Kategorija: Turizem, dogodki in prosti čas

Oglaševalska agencija: Innovatif

Digitalna agencija: Innovatif

Naročnik: Fraport Slovenija

Z novim potniškim terminalom je zaživelo tudi novo spletno mesto Ljubljana Airport. Oba projekta sta pomembna elementa repozicioniranja letališča, kot sodobnega in konkurenčnega okoliškim letališčem. Spletno mesto skrbi za ažurno obveščanje in informiranje potnikov, privlačno predstavlja ponudbo na letališču ter navdihuje nova potovanja s predstavitvijo široke ponudbe destinacij in letalskih povezav. Slednje je nova funkcija spletnega mesta, saj zdaj prvič spodbuja tudi same nakupe letalskih kart.

Novo spletno mesto uspešno lovi ravnovesje med informativno in navdihujočo vsebino in nudi napredne funkcionalnosti za pridobivanje informacij o letih. Uporabniki lahko izberejo priljubljeni let in ga spremljajo ves čas premikanja po strani. V živo lahko sledijo tudi lokaciji letala. S pomočjo koledarskega prikaza so priročno predstavili sezonski vozni red letov. Za tiste, ki iščejo navdih za potovanje, pa sta na voljo iskalnik ugodnih letov ter bogat vsebinski sklop s predstavitvijo preko 50 turističnih destinacij. Da se lahko na pot dobro pripravite, so vam na voljo vse pomembne informacije v zvezi s postopki na letališču, ob izrednih epidemioloških razmerah pa vam je na voljo tudi pripomoček, s pomočjo katerega se lahko pozanimate o veljavnih ukrepih na izbrani destinaciji.

CIljl projekta pa je bila tudi vzpostavitev spletnega mesta za poslovne partneje, ki predstavlja bogato B2B ponudbo in vsebine.


Netko

© 2024
Gospodarska zbornica Slovenije

Izdelava Futura DDB

Na vrh strani Na vrh