Zmagovalci

Letošnje podeljene nagrade so imele težo, in to dobesedno. Nagrado v obliki črke N je zasnoval oblikovalec Robert Križmančič, Futurin art direktor. Ta 12 cm visoka betonska kocka tehta natanko 4 kg in ima simbolni pomen – ponazarja težo najboljših digitalnih projektov. Sama oblika in material nagrade – beton – pa opozarjata na tisto več, kar so tudi nagrajenci s svojimi projekti predstavili na Netko tekmovanju: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost, tudi drznost.

Letos so bile nagrade podeljene v osmih kategorijah. Podeljeni sta bili tudi posebni nagradi za najboljši Netko projekt – to je projekt, ki je dosegel največje absolutno število točk- in najboljšega izvajalca – to je izvajalec, ki je prejel najvišji seštevek točk projektov, ki so bili uvrščeni med finaliste. Projekte je ocenjevalo 18 žirantov na treh področjih: vsebinski zasnovi, grafičnem oblikovanju in uporabniški izkušnji ter tehnični dovršenosti.Kdo so nagrajenci Netko 2019?

Seznam vseh finalistov (trije projekti z najvišjim številom točk v posamezni kategoriji) so objavljeni tu: https://www.netko.si/finalisti


Galerija


Netko 2019 Netko 2019 Netko 2019 Netko 2019 Netko 2019 Netko 2019